Ilyen melegben mennyire hideg üdítőt ihat a baba?
Figyelt kérdés
11 hónapos a kisfiam, látszik rajta hogy amikor szoba-hőmérsékletű italt adok neki, akkor nem esik neki jól, viszont azért mégsem akarok a hűtőből adni.Hogy lehet ezt megoldani?2011. jún. 1. 15:05
1/4 anonim válasza:
Már ne haragudj, nem bántásból, de miért üdítőt iszik? Az enyém szobahőmérsékletű ásványvizet kap, és nem vettem észre, hogy nem esne jól neki... 11 hónapos korában meg csak forralt csapvizet kapott, eszembe sem jutott mást adni... Lehet, hogy nem a hőmérséklettel van a baj, hanem azzal, hogy a cukros vackok nem veszik el a szomját...
2/4 anonim válasza:
Én a hűtőben tárolom a 100%-os almalevet. Azt felesben hígítom csapvízzel, így nem lesz sem túl hideg, sem túl langyi.
3/4 A kérdező kommentje:
Az üdítőt összefoglalónévként írtam, már ne is haragudj kedves első válaszoló, természetesen iszik rostos leveket, teát, vizet is.
2011. jún. 1. 15:09
4/4 anonim válasza:
én szobahőmérsékletű vizet adok, szereti. sőt, néha langyosan issza (amikor nem tudja kivárni, míg lehűl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!