Érdemes a Vaterán vásárolni gyerekruhákat?
Szerintem érdemes, én mindig mindent ott veszek pár 100 Ft-ért darabja nagyjából. Általában ha hibás akkor azt fotózzák vagy írják, rosszul nem jártam sem eladóként sem vevőként, pedig kb 3 éve vaterázom, teszveszezem.
A ruhacsomagok is jók szoktak lenni, sokat kapsz kevés pénzért, bár én inkább egyenként veszem meg, mint egyben, mert nem biztos, hogy arra mindre szükségem van ami a csomagban található.
Ha nagyon megtetszik egy darab és pont azt kerestem, volt már példa, hogy 1000-2000 Ft-ért is vásároltam+posta. De ez azért ritka és nagyon kellett egy nadrág, kabát, vagy overál a lányomnak. Amúgy, ha csomagot veszek, úgy számolom, hogy postával együtt max 300 Ft/db-ra jöjjön ki, ennél többet nem adok használt ruháért. De ez akkor minőségi kell, hogy legyen. Játszósat, vagy bodyt kb 100-150 Ft-os darabáért veszek, és annyiért tudom én is csak eladni.
Nagy a túlkínálat!
Én sok mindent vettem ott, főleg mert 2 kicsi gyerek mellet így a legegyszerűbb.
Árat konkrétan nem tudok mondani, te tudod, milyenek az igényeid és a lehetőségeid.
Turiban jobban szeretek válogatni, de oda ritkán jutok el.
volt hogy én is vásároltam egy rucit, de van hogy egy eladótól válogattam össze több dolgot.
szóval változó. múlthéten vettem ott nagyon jó 5 db bodyt, postával együtt 1300Ft volt.
Vagy 1 eladótól válogatom össze darabonként ami kell, vagy csomagt veszek, mert a posta sokszor drágább mint a ruha.
Egyébként nagyon megéri, épp nemrég számolgattam, 5000Ft / gyerek / szezonból öltöztetem őket kb. Boltban ezért 1-2 ruhát kapsz, nem egy szezonnyit!
Én nagyon szeretem a vatera/teszveszt!
Én is többnyire ott vásárolok!!
Én csomagot, nagyon ritkán veszek, mert általában, többnyire olyan ruhák vannak benne amik nem kellenek,így inkább darabonként vásárolok, vagy 1 eladótól többet.
Én a max amit eddig kifizettem az 2500+pk. volt 1 H&M szettért, vadi új állapotban!
Én amúgy jobb szeretem a személyes találkát, hogy pk.-ra ne kelljen költeni!
Most is vásároltam 4 eladótól,és mind 1 kerületben lakik, van aki egy utcában!:))
Szerencsém volt most!A benzinem 180ft oda+vissza.
Amúgy tavaszi farmerokat max 1000ft-ért
Pulcsikat is ennyiért.
Póló, max 500ft
Ilyesmi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!