Másnak is kell szórakoztatnia vagy kezébe adnia vmit evés közben a babájának?
Szerettem vna ezt elkerülni, de máshogyan egy falatot sem tudok belédiktálni. Kétségbe vagyok esve, hogy cak úgy eszik, ha a kezébe adok vmi zörgős zacsit vagy ilyesmit.
Most tökre elrontom?
11 hónapos
Hűhűűű, de még mennyire, hogy kell!:))
13 hónapos a fiam, ha nincs valami a kezébe, nem eszik.
Oda adok neki 1 kanalat, fakanalat, újságot,egérpadot:))bármit,és elvan vele , szépen eszik.Ha nincs a kezében semmi, kicsapja a kanalat a kezemből, vagy elkapja,és nem akarja elengedni!:))
Néha kiviszem a konyhába a laptopot,és berakok valami mesét a youtubon,és nézi, és szépen eszik!:)
Magyarul, ne aggódj, nem rontottad el!:)
Csak így eszik, most már 3 éves, és a mai napig kínszenvedés az evészet.
Azt mondta a védőnő egyébként, hogy sajnos annyira nagyon nem érdekli az evés és sajnálja rá az időt, hogy ez van.
Egyébként próbáltam, hogy hagyom 2 nap után én adtam fel és főztem neki amit kért. Úgyhogy a kiéheztetés nem jött be, mert egyszer sem mondta, hogy éhes lenne és kér enni. És kitartott amellett amit elöszőr kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!