Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rákenhetem még a babámra a...

Rákenhetem még a babámra a tavalyi naptejét?

Figyelt kérdés
A dobozán az van, hogy felbontástól számított 12 hónapig jó, tavaly májusban vettük és bontottam fel.De szinte teli az egész flakon, sajnálom kidobni :S
2011. máj. 31. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Nekünk spray van a szezon végén eltettem még jó a szavatossága.

Nem tud belemenni semmi mint pl. a tubusos krémeknél szóval bár nem steril de egy hónapja használjuk újra és semmilyen bőrpanaszt nem vettem észre.

2011. máj. 31. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem keném rá, ha 12 honap akkor le van járva.Mellékhatásai is lehetnek, gondolj a gyerekedre.
2011. máj. 31. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Én pont ezen gondolkodom, tavaly nyár elején vettük nagyon drágán, ha jól emlékszem 5000 Ft körül volt az ára, és szinte semmit nem használtunk belőle. Még nem vettem elő, de szerintem használni fogom, egyszerűen nincs szívem kidobni.

Mindenképpen megszagolom majd, hogy nem avasodott e meg, ha semmi rendellenes szaga nincs, akkor bizony rákenem a lányomra és figyelem, hogy nem allergiás e rá.

Mindig mindennel annyira vigyázok, nem hisezm, hogy 2-3 hónappal lejárt kence ártana neki.

2011. máj. 31. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi, de semmi baja nem lesz.Nyugodtan rákenheted.Én is a tavalyival kenem,mert nyár végén vettük és még tele van.Nekünk Vichy van, ezek meg kimondottan jók.Nyugodtan bekenheted.
2011. máj. 31. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Rákenheted, de egy szaklapban azt olvastam, hogy a faktorszáma feleződik ekkorra, tehát az 50 faktoros csak 25-nek felel meg. Erre figyelj.
2011. máj. 31. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Bekentem, ha nem lesz gond még júniusban is kenem a tavalyival.És akkor a maradék 2 hónapra elég lesz amit idén vettem.

Sajnos annyira drágák a naptejek is, hogy nem teheti meg az ember, hogy csak úgy kidob az ablakon 3-4000 ft-ot :(

2011. máj. 31. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!