Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit vagytok kint a babával...

Mennyit vagytok kint a babával, ha jó az idő?

Figyelt kérdés

4 hónapos a fiam. Nem tudom, hogy Magyarországon most milyen idő van, de itt, ahol mi élünk kb 18 fok ragyogó napsütéssel. Van egy hatalmas teraszunk, ami szinte teljesen szélvédett, a nap viszont idesüt, így itt még melegebb van. Már három napja rengeteget vagyunk kint, szinte többet, mint bent, 10-11 körül kiköltözünk a teraszra és 4ig ott is vagyunk, csak pelenka cserére és etetésre jövünk be. A babám hordozóban van, szél egyáltalán nem éri, a napernyőt viszont felállítottam, hogy ne süsse a nap közvetlenül. A füléhez rakok egy pelust, hogy nehogy megfázzon, de sapkát nem adok rá, mert beleizzadt a feje, amikor kipróbáltam és nyűgös volt miatta.

Úgy veszem észre, hogy jobb neki is kint, mint bent, mert ha behozom, akkor fél óra után nyűgösebb, feszeng, nem mosolyog, ha visszaviszem, akkor "beszélgetésbe" kezd, vigyorog és fél órán belül bealszik.

Jó ez így? Nem baj, ha ennyi idősen ilyen sokat vagyunk kint?

2009. márc. 17. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól érzi magát nem,miért lenne?A friss levegő nagyon-nagyon egészséges...No para!
2009. márc. 17. 15:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen, sejtettem én, hogy nem baj, csak beszéltem rokonnal telefonon, meséltem neki, hogy mennyit vagyunk kint és ő elszörnyülködött. Ő nem itt él és szerintem nem tudja elképzelni, hogy itt tényleg nyári hangulat van már, azt mondta, hogy mindegy milyen idő van, márciusban még nem lenne szabad ennyit kint lenni.

Én meg pont úgy vagyok vele, hogy voltunk már bent eleget, ráadásul itt nagyon változékony az időjárás, most nyár van szinte, de lehet, hogy holnaptól három héten át szakadni fog az eső...

2009. márc. 17. 15:35
 3/4 anonim válasza:
mi is 4 hósak vagyunk.Én max ugy 3 órára viszem ki
2009. márc. 17. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan legyél vele kint, ha jólesik. Ha nem lenne jó neki, úgyis jelezné. Én 0 fokban is 1-1,5 órákat sétálok a babával már régóta, ha jobb az idő, akkor meg van hogy 2 órát is. Ha havazik, ha esik az eső akkor is. Csak nagyon nagy szélben nem megyünk ki. Egészségetekre! Rosszul vagyok attól, mikor valaki a 4 fal közé zárná egész napra a babáját. Neki is kell a friss levegő, napi 10 percre meg fel se öltöztetném.
2009. márc. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!