Mikortól érti meg egy baba az elpakolás fogalmát?
Figyelt kérdés
11 hónapos kislányom remekül pakol szét és ki mindenhonnan mindent, de még abszolút csíráját sem látom annak, hogy össze is fog pakolni valaha. Pedig mutatom neki, hogy hogyan kellene. Ti hogy csináljátok? Vagy ez így még rendben?2009. márc. 17. 15:03
1/3 anonim válasza:
persze, h rendben. szerintem kb 1,5 évesen fog tudatosan összepakolni. az én fiam 10 hós, minden este ott van a rendrakásnál, játékok a dobozba... eddig kb egyszer dobott be vmit:) kipakolni azért mégis érdekesebb...
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az én fiacskám 10hónapos, nagyon ügyesen összepakolja a kockákat ahogy adogatom a kezébe, de a vége mindig az,hogy kiborítja. És az nagyon tetszik neki. Ráérsz még megtanítani neki.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az én lánykám is 11 hónapos, és Ő is szívesbben pakol ki, mint be:)bőven van idejük megtanulni, mindig mutatni, mondani kell nekik és egyszer csak azt veszed észre, hogy bapakolja amit kiborított:)Van idejük bőven:)
Boldog pakolással teli babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!