Két hónapos kisfiam bőre nagyon száraz, pedig fürdető krémet használunk. Már probáltuk a babatestápolót, olajjal is kentem, nem segít. Tanácsok?
szia!!
mi is így voltunk azután kipróbáltam a Büchen termékeket a védőnőm tanácsára. nagyon meg vagyok elégedve velük, a testápoló is nagyon jó a száraz bőrünkre, merem ajánlani!!
Szia, nálunk is ez a helyzet. Nekem az orvos azt mondta, hogy napközben is bekenhetem a sima gyógyszertári fürdetőkrémmel (nonionocum hydriphylium vagy mi a neve)
Sajnos a víz minőség nagyon rossz. A védőnő azt mondta, forraljam fel a fürdővizet. Még nem própáltam mert megmondom őszintén 3 gyerekem van és nem igazán fér bele az időmbe.
Nálunk sajnos még az is közrejátszik, hogy én is és a férjem is allergiásak vagyunk (pollen) és sajnos a baba örökli az allergiára való hajlamot, ami nála pl. lehet ilyen bőrallergia, ekcéma.
Nem tudom, nálatok van-e allergiás a családban.
09:12-es vagyok. Én kis aventes pohárba teszek meleg vizet félig, abba teszem a fürdetőt és jól összerázom. Ezt az elyegyet öntöm a fürdővízbe. És még a babára is kenek.
Tényleg jobb lett a bőre, hogy napközben párszor bekenegettem a fürdetővel. Az orvos azt mondta, illatosított babakozmetikumokat ne használjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!