Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora a 2 hónapos anyatejes...

Mekkora a 2 hónapos anyatejes babátok? A súly és a hossz is érdekelne, valamint a neme.

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónapos 64cm és 5300 g. A gyerekorvos szerint ez túl sok, mármint a súlya. Azt mondta ne adjak neki annyit enni????!!!!Tényleg sok? Ami igaz, az igaz van tokája, meg pocakja is, de szerintem nem kövér csak kicsit húsosabb, nagy baba. (4,04 kg-al és 53 cm-el született, tehát nem volt kis baba)
2009. márc. 17. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:

szia.

2 hónapos fiam 5500 g és 61 cm.igaz mi már elmultunk 2 hósak 1 héttel. 3300 g-mal és 56 cm el születtünk,és eggyátalán nem vagyunk kövérek.Picit púfók,mint minden baba,de eszembe se jutna,hogy ne adjak neki enni ha éhes.Igaz ő még 2 óránként eszik,ritkán 3,4,de elégedett és igy boldog.

A mi védőnönk nem mondta,hogy kövér,és sok lenne a súlya.Szerintem ezt most felejcs el,és ugy etesd továbra is babádat,ahogy ő igényli.

Boldog babázást neked is.

2009. márc. 17. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! Nekem pont 2 hónapos a kislányom. 4100GR-mal és 56 cmrel született. most 60cm és 5800gr, vagyis husisabb mint a tied egy picivel, nekünk nem mondott ilyet a doki hogy ne etessem egyit, sőt örült neki hogy ilyen jó étvágyú baba és hogy valószinű jó zsiros a tejci. Mindig mindenki azt mondja hogy igény szerint szoptassunk, ha kell óránként etessük a picit, emelett meg hepajkodnak hogy mért etetjük halára a babucit. Ki tud ezeken kiigazodni.
2009. márc. 17. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy sok!A lanyom 3400-al 51 cm szuletett es 2 hosan 5000kg es 62 cm.
2009. márc. 17. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
2 hónapos fú 5800 gr és 62 cm, a gyermekorvos azt mondta nagyon jól néz ki. Hurkácskák vannak de nem mondja senki kövérnek, azt mondják rá hogy nagy baba.
2009. márc. 17. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
2900g-al és 49cm-el született a kisfiam, 2hósan 59.5cm és 5360g volt.
2009. márc. 17. 08:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, megnyutattatok. Boldog babázást és jó egészséget mindenkinek!

Amúgy én is igény szerint etetem ,sosem nézem az órát:)Viszont éjszaka már csak 1* kel enni, este 8-tól reggel 6-ig alszik az egyszeri keléssel.

2009. márc. 17. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
szia!pici fiam 2 hónapos lesz csütörtökön most 6,2kg és 63cm és nem kövér csak anyatejet kap(4,25kg és 57cm vel született),nehogy kevesebbet adj neki enni,anyatejes babát nem lehet túletetni!ezt a gyerekorvosunk és a védőnőnk mondta !biztos tápláló a tejed ,örülj neki s a szép babódnak:)boldog babázást
2009. márc. 17. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!