Hogyan becézitek a babát? (Nem a keresztnevének becézésére gondolok)
Figyelt kérdés
Nálunk: manó, tündér, tündérbogyó, tünemény, és szokott lenni SzörnyellaDeFrász is :o)2011. máj. 28. 20:24
61/76 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mégy annyi, hogy az Úr isten az szerintem is valami reflektálásféle lehetett az első válaszolótól, talán a Szörnyellára érthette.
Nem tudom.
Ja, és még kedvenc becézésem a Csillagom, Csillagvirágom!
62/76 anonim válasza:
Mogyoró, Manóka, Manófüle, Minike, Miniszisza, bébike, Baba minden formája, Szerelmem, Gyönyörűm, Apa kis szerelme, Hercegnőcske, Mosolytündér, Kisasszony, Szöszmösz, Cicababa, Angyalka, Fönökasszony, és néha Terrorista/terrorista baba :D meg ami még nem jut eszembe.
63/76 anonim válasza:
mar irtam egyszer de a dezentort kifelejtettem.
67/76 anonim válasza:
Kincsem, Picikém, kicsim, babám, husi
Nagy a kicsit: Mazsola
Apa a kicsilányt: húsos buksza
68/76 anonim válasza:
Tegnap 21:22 vagyok, amikor kerül a pelusba valami, vagy készülőben van: rotyizsák, rotyibaba, pukizsák :))
69/76 anonim válasza:
Pockaban boci, most muszuly, muki, mukikám, munyus, Bobek.
70/76 anonim válasza:
Aranyos kérdés. :) Nekem szinte hetente más, ami a számra jön. :D
Bubus, Bogyó, Csillag, Kisangyal, Ördögfióka (amúgy nagyon jó baba ^^), Csibu, Csillagbogár stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!