Pelenkakérdés? Csak pempors? Vagy libero? Esetleg más márka?
A Pampers-en kívül szinte minden bevált. Egyszer sikerült egy nejlonos borításút venni, na attól kiütéses lett a bőre.
Leginkább a Libero vált be.
Mi is a Pampersel kezdtük,addig jó is volt még nem mászott a gyerek.Utána folyton lepöndörödött a derekánál,sokszor pisis lett a ruhája.
Aztán váltottunk a Liberóra,na az bevált,1X ha átáztunk de az is azért volt mert olyan helyen voltunk ahol nem tudtam tisztába tenni.
A nadrág/bugyi pelusok is jók,de drágák is.
A Pampersnek is van nadrág pelusa,az nagyon jó de azóta sem lehet a városban kapni,hiánycikk vagy nem tudom miért.Az nem is annyira drága mint a Liberó upangó.
11:38 Bocsika,nem néztem,hogy te 6 hetes babának szeretnél.
Szerintem,a Pampers addig jó még nem kezd el mászni a gyerek.De kinek mi jön be.Nekem anyósom vett egyszer valami olcsót,hát olyan is volt!!!!!!!!!!!
Én is úgy jártam, mint a 10:51-es. Szinte szóról szóra! 1 óra után szinte a húsáig felmarodott a bőre a Huggies-tól!
Én 4-es méretig Pamperst használtam (Prémium Care!), utána viszont már Liberót, mert az körbe gumis, azóta is azt használom.
szerintem is a Liberó a legjobb, az bír a legtöbbet, mert vastagabb egy kicsit mint a többi pelus
mi 1,5 évig Liberót használtunk, de sajnos ekkor kiütéses lett alatta a hasa :( így váltani kellett
a Pampers nagyon nem jött be, a sok pisitől reggelre még a pelenka belseje is kijött, és a gyerek teste meg pizsamája tele volt a zselével
mi most DM-es Babylove-t használunk, ez bejött
Nálunk csak a Pampers vált be, abból is a fehér, pampers sensitive, nem folyik ki semmi, és nagyon hamar, mindent beszív, a baba bőre nem igazán marad kakás.
Popsitörlőből Neogranormon.
Krémből pedig Bepanthen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!