Milyen etetőszéket javasoltok venni?
Nekunk a fa etetoszekunk volt/van (ami kesobb kisszekkent + asztalkent funkcional). Ajandekba kaptuk, ezert volt az.
Annyira utaltam... Nagyon nem biztonsagos, ki is esett belole egyszer (szerencsere nem lett baja). Kb. 1 evet hasznaltuk, a szek resze teljesen hasznalhatatlan, esik szet darabokra
Tesco, Auchanban mindig vannak akciok hagyomanyos etetoszekre (par hete 9000-ert, egesz jo)
1. vagyok, nekem itt a múltkor mindenki ezt a fát javasolta, hogy milyen jó. :) Most akkor nincsenek itt ezek az anyukák?
Én ezen a típuson gondolkodtam, mert ami nekünk van, olyan nagy helyet foglal, a pici panel konyhánkban.
Többféle színben van ez, szerintem olyan jól néz ki.
Szerintem a hauck fa etetőszéke a legjobb. Amit aharmadik írt, hogy kiesett a gyerek, nálunk a nagyszülőknél van iylen, és borul is, ha nem figyelsz. A hauck kétszer annyi, de nagyon jó súlyozása, képtelenség felborítani.
Mert azért is jó a fa, mert pár hónap és fel akar rá mászni, a műanyaggal pedig szintén borulni fog.
Emellett szerintem szebb is, mint egy műanyag szék.
Köszi szépen a válaszokat! Végül a Brendonban vettünk ma Touragoo széket, 5 pontos biztonsági övvel. Szépen csücsül benne Pindurka, és jó masszív szék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!