Mi a kedvenc reklamja a babatoknak, amire felkapja a fejet? Mennyi idos?
8 hós
fhb bank
szivarvany-zsirafos
magneb6
kindercsoki
biztonsagosjovo/ hogy azert az egy mondatert miert?:)
hirado
idojaras
dunatv esti mese zeneje
Coca-cola reklám a kedvenc.
17 hónapos s egyből táncol s tátog mintha énekelne.
NAGYON CUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
A napokban vettem észre én is, hogy a kinder csokis reklámra mindig felkapja a fejét, sokszor oda is megy a tv elé, meg mutogat is rá... hogy mi az, ami tetszik neki benne, nem tudom.... 1,5 éves.
Off: a fejd meg a szivárványt reklámra annyira haragszom, mert (nem szoktam így vásárolni, de) a reklám hatására dobtam be egy skittlest, hogy megkóstoljam... ennél műanyagabb, egészségtelenebb, cukros, kemény valamit már rég ettem, még jó, hogy kiszóródott a táskámban, és kidobtam az összeset.... semelyik reklámmal nem vagyok így, de ez.. amilyen érdekes a reklámja és jó ötlet, annyira sz.r a termék.....
nálunk is fanta, meg zsiráfos a menő. és van egy autó reklám is, amiben olyan viccesen táncolnak az emberek.
valamint a k&h-s menőmanós reklám, le is töltöttem neki a menő manó sorozatot, annyira szereti. 2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!