Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszenek ezek a nevek...

Hogy tetszenek ezek a nevek nektek?

Figyelt kérdés

Papatyi Zselyke vagy Dorka vagy Dorottya

Papatyi Zétény vagy Benedek vagy Bendegúz

2011. máj. 26. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Dorka és Benedek

Zselykét biztos nem adnám,gondolj arra is,hogy majd az oviban,iskolában csúfolhatják érte.

Sok szülő ebbe bele sem gondol,csak adja a mindenféle "különleges" nevet a gyerekének de arra nem gondolnak,hogy szerencsétlen gyereket majd jó kicsúfolják.

Egy ismerős kislányának ez a neve:Vadvirág Őzike NA???

Nem ment az anyja 100-zal az biztos.A gyerek ha elmúlik 18 éves,az lesz az első dolga,hogy nevet változtat.

2011. máj. 26. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Papatyi Dorka. Hangzásra a Papatyi név elég lágy ezért szerintem egy keményebben hangzó név illik hozzá. A Dorottya semmiképpen (sok a ty).

A fiúnevek közül mindegyik tetszik, de legjobban a Benedek.

2011. máj. 26. 23:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Papatyi Dorka. A fiú nevek nem tetszenek:S
2011. máj. 27. 00:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Dorka

Zétény

A Dorottyávban nekem az nem tetszik, hogy a vezetéknévben is van ty és valahogy így túl sok. A másik 2 fiúnév is jó, csak nekem túl hosszúak a vezetéknévhez.

2011. máj. 27. 07:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Dorka és Benedek. a Zétény is szép, de talán elsőre jobb a Benedek a vezetéknévhez.
2011. máj. 27. 07:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Dorka.A Dorottya is szép, de a vezetéknévvel együtt már tényleg sok! A többi név nekem nem tetszik, egyik sem.A Bendegúztól kiráz a hideg!De ez csak az én véleményem, nektek kell dönteni!
2011. máj. 27. 07:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Dorka

Benedek!

2011. máj. 27. 10:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Dorka

Benedek

2011. máj. 27. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!