3 gyerekkel, köztük 1 évessel hova ajánlanátok Balatonra?
Szlovákiából vagyok és még ott nem jártam, nem tudom hova lenne jobb. Melyik a legszebb része? És melyik lenne jobb gyerekekkel? Tihany, Siófok?
Ötleteket tanácsokat szivesen vennék.
Köszi
Siófok a Balaton fővárosa. Attól függ, mit szerettek. Ha nyüzsit, akkor jó.
Ha a gyerekekkel fürdeni is, akkor nagyon jó Lelle. A strandot nagyon fogják szeretni.
Érdemes körbe is járni az egész tavat, mert mindenhol nagyon szép.
Északi part:Vonyarcvashegy,Gyenesdiás-mindegyik gyerekközpntú strand.Gyerekpancsolóval,vagy elkülönített sekély gyerekrésszel.játszóterekkel,programokkal és hatalmas csúszdákkal-nagyobb gyerekeknek.Én csak ajánlani tudom.Viszont tavaly a déli parton voltunk,az igaz,hogy szabad strand de mi Szemes környékét végigjártuk még egy játszóteret se találtunk,mi oda már nem megyünk.Pluszba még medencés apartmant foglaltunk,ott is pancsizhatunk nyugiba 2 éves gyermekünkkel.
Itt [link] végig tudod nézni a strandokat,osztályozva is vannak.Jó keresgélést és pihenést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!