Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 gyerekkel, köztük 1 évessel...

3 gyerekkel, köztük 1 évessel hova ajánlanátok Balatonra?

Figyelt kérdés

Szlovákiából vagyok és még ott nem jártam, nem tudom hova lenne jobb. Melyik a legszebb része? És melyik lenne jobb gyerekekkel? Tihany, Siófok?

Ötleteket tanácsokat szivesen vennék.

Köszi

2011. máj. 26. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Siófok a Balaton fővárosa. Attól függ, mit szerettek. Ha nyüzsit, akkor jó.

Ha a gyerekekkel fürdeni is, akkor nagyon jó Lelle. A strandot nagyon fogják szeretni.

Érdemes körbe is járni az egész tavat, mert mindenhol nagyon szép.

2011. máj. 26. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Turisztikailag az északi part, (TIhany, Almádi) a jobb, de három kicsivel egyértelműen a déli partot ajánlom. Ott is elsősroban Zamárdit, nagyon kellemes, hatalmas szabadstrandja van, amit karban is tartanak. Ha nyüzsgésre vágytok, 1-2 km Siófok.
2011. máj. 26. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Északi part:Vonyarcvashegy,Gyenesdiás-mindegyik gyerekközpntú strand.Gyerekpancsolóval,vagy elkülönített sekély gyerekrésszel.játszóterekkel,programokkal és hatalmas csúszdákkal-nagyobb gyerekeknek.Én csak ajánlani tudom.Viszont tavaly a déli parton voltunk,az igaz,hogy szabad strand de mi Szemes környékét végigjártuk még egy játszóteret se találtunk,mi oda már nem megyünk.Pluszba még medencés apartmant foglaltunk,ott is pancsizhatunk nyugiba 2 éves gyermekünkkel.

Itt [link] végig tudod nézni a strandokat,osztályozva is vannak.Jó keresgélést és pihenést!

2011. máj. 26. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az Elsőhöz, megrögzött Lelle-rajongó vagyok. Ott jó a víz, tiszta a part. A központban pedig van minden, ami kell: minividámparktól a nyüzsgésig minden! És általában július-augusztusban ott szokott állomásozni a Magyar Nemzeti Cirkusz - ha ez esetleg érdekel. Van egy "Gömb-kilátó"is. Innen pedig még elég sok hely elérhető, ha csak kirándulni, vagy nézelődni vágynátok. Szerintem itt minden korosztály megtalálja a magának megfelelő szórakozási lehetőséget.
2011. máj. 26. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 28. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!