Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15-16 honapós babákat szoktato...

15-16 honapós babákat szoktatok bilire tenni, anyukák?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2011. máj. 26. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én először hagytam hogy megismerkedjen,barátkozzon vele.Ez nagyon fontos.
2011. máj. 26. 15:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem h felteted-e már a kérdést?Ha nem tudsz értelmes választ irni inkább ne is irj...
2011. máj. 26. 15:59
 4/15 anonim ***** válasza:

Bocsi,a kérdésbe benne volt a válasz is és még 4 hozzászóló véleménye,kaptál 5 választ nem elég???

Egyébként akkor leírom:Ráteszem a bilire,már megismerte 1 éves kora óta,már megmarad rajta és a du. alvás után belepisil és örül,ha sikerül.Csak nem tudom,hogy tovább.

Te hogyan csinálod?

2011. máj. 26. 16:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még nem érdeklődik a téma iránt (kaki, pisi, bili, wc) ezért még nem próbáltuk. Van ugyan bilije, de inkább csak széknek használja :) másfél éves
2011. máj. 26. 16:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem szoktam, egyáltalán nem érzem elérkezettnek az időt.

Még csak nem is bólogat, ha kérdezem, bekakált-e (pedig büdi nagyon). Visszatartani pedig nyilván nem tudja, én jövő tavasszal fogom leszoktatni a pelusról, érettebben gyorsabban is megy majd (remélem). 17 hónapos a fiam.

2011. máj. 26. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:

15 hónapos a fiam!

Eszembe se jut még nála bilivel próbálkozni! Ugyanis egyáltalán nem érzem, hogy érett lenne rá! Sehogyan nem jelzi azt se ha kell neki kakilni/pisilni, azt se ha már bekakilt. Nem bújik el kakáláshoz, ahol épp inger éri, ott megáll, elvégzi dolgát, és megy tovább. Őt azt se zavarja, kakás a feneke. Van, hogy észre se veszem, hogy kakált, csak a szagok gyanúsak.

Ráadásul, kakilni se mindig ugyanakkor kakil a nap folyamán. Van, hogy már reggeli után végzi a dolgát, van, hogy csak ebéd után. Tehát ehhez se tudnék igazodni, hogy mondjuk mindig ebéd után biliztetem...

Szóval ő még egyáltalán nincs készen állva a bilizésre!

Addig amíg ő nem jelez valami problémát, addig én meg nem fogom egész nap a bili felett lógatni, hogy várjam, hogy belecsináljon.

2011. máj. 26. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor én leszek az ellenpélda! A lányom 15 hónapos és már 11 hónapos korától minden reggel ébredés után és este fürdés előtt ráültetem a wc-re. Nem bilizünk, szűkítőnk van. Nem fontos produkálnia, bár már sikerült mostanában elég sokszor pisilnie és kaki is volt 2x. Nem ülünk rajta addig amíg jön valami, csak ameddig kedve van. Egyszerűen, csak szokja a wc-t. Elég annyit mondani neki, hogy menjünk pisilni és már rohan a wc-re. Ha eljön az ideje, hogy tud szólni, már nem lesz mumus a wc. Természetes lesz neki, hogy oda pisilünk.
2011. máj. 26. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

kérdező,már ne is haragudj,de bunkó vagy.az első válaszoló segíteni akart azzal neked,hogy belinkelte az ő kérdését,amihez válaszok is voltak,így egy válasszal ötöt kaptál.ezt ahelyett,hogy megköszönted volna,bunkózol.Nem azért írta,hogy minek tetted fel,ha ő már egyszer feltette.

a kérdésedre a válasz.Fiam egy éves kora után kapott bilit,előbb ruhában ismerkedett vele.Belepakolta a játékait,rá-ráült.aztán amikor szólt,hogy kaka(előtte),akkor ráültettem,és sikerült.Egy ideig csak bilibe vagy wc-be kakált.Aztán beteg lett,nem szólt,így visszaesett.most 20 hónapos,de nem érdekli a wc,bili én meg nem eröltetem.ráér

2011. máj. 27. 07:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!!!!Azzal hogy lebunkoztál magadat minösiteted...na mind1...azoknak akinek anyira ráé a biliztetés csak csinalják a gyerek 5 éves koráig ha kell, mert van olyan ismerösöm kinek a lánya 5 éves és néha még most is bekakál, mert az anyukájának is ilyen nagyon ráért.Csak azért tetem fel a kérdést mert decemberben érkezik a tesó, Ő már majdnem 2 éves lesz arra és nekem is könnyebb lenne ha nem kellen egyszere 2 gyereknek pelenkát vásárolnom...
2011. máj. 27. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!