Melyik név hangzik jól a véleményetek szerint a "Simon" vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Balázs, Csaba, Gábor, Gyula, János, Károly, Lajos, László, Márton, Mátyás, Roland, Sándor, Szabolcs, Tamás, Zoltán, Barnabás.2011. máj. 26. 15:25
11/19 A kérdező kommentje:
Jaj,elnézést a dupla Viktóriáért! (Olyan szétszórt vagyok! :D) És köszönöm az újabb neveket is,nagyon tetszik a Simon Balázs és Simon Boglárka variáció!!!!!!!!
2011. máj. 26. 15:53
13/19 A kérdező kommentje:
...És ezek közül:Balázs,Csaba,Gábor,László,Roland,Tamás,Zoltán.
Ill.:Blanka,Boglárka,Nóra,Nikolett,Eszter,Petra,Krisztina,Flóra,Evelin,Viktória,Réka,Hanna,Janka,Emma,Bianka,Veronika
2011. máj. 26. 16:00
14/19 anonim válasza:
Balázs,Csaba,Gábor,Tamás,Zoltán.
Blanka,Boglárka,Eszter,Petra,Krisztina,Fl
óra,Evelin,Viktória,Hanna,Janka,Emma
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Legjobban a Blanka, a Boglárka és a Balázs nevek tetszenek. (Csupa "B" betűs)
2011. máj. 26. 16:20
16/19 anonim válasza:
Szia! Apukám Simon László, és pedig Simon Mónika :))
Na de hogy válaszoljak is, nekem a fiúnevek közül a Balázs tetszik, a lánynevek közül pedig a Réka :)
És nagyon jó passzolnak a Simon névhez.
17/19 anonim válasza:
Simon Balázs
Simon Emma (egyébként a férjem Balázs, a kislányom Emma:))
De szépen hangzik a Simon Blanka is!!!
(én egyébként Réka vagyok, de nem annyira tetszik a nevem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!