Milyen pelenkát adhatok éjjelre a 6 hós 9,5 kilós babámra, hogy ne legyen reggelre tiszta pisi?
Figyelt kérdés
Napközben Pampers van rajta, estére a Night&Day-t kapja, de az sem elég. Nem cserélek rajta pelust, mert csak fel-felriad, de nem kel fel. A peluscserére tuti felébredne és írtó nehéz visszaaltatni. Eddig nem voltak ilyen gondjaink, de úgy jó egy hete állandóan átázik a ruhája. Ismertek valami jó vastag éjszakai pelust?2009. márc. 16. 10:46
1/6 anonim válasza:
Adj rá egy mérettel nagyobbat! Én ezt csinálom. Huggiest használok amúgy.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én csak a Rossmannos Babydreamet használom. Még éjjel sem ázott át sosem, mert többet tud magába szívni, mint bármely márkás pelus.
És nem kell egy mérettel nagyobb sem.
3/6 anonim válasza:
Szia! Mi is ugyanekkorák vagyunk, és nekem a Lidlben kapható Toujours vált be nagyon jól! Először csak próbaként vettem, azóta csak ezt használjuk éjjel nappal. Tök jó gumis a dereka, nekünk nagyon tuti. Igaz, hogy 2500 forint az 50db, de nekem megéri, hogy ne kelljen állandóan átöltözni reggel.
4/6 anonim válasza:
én a liberot tudom ajánlani tégyleg nagyon jo
5/6 anonim válasza:
Mi is ezzel a problémával küzdöttünk sokáig. Jó sokáig dupla pelót használtunk, aztán rátaláltunk a Huggies 12 órására, azóta semmi gond. Az árát sajna nem tudom, apa a pelusfelelős.:-)))
6/6 anonim válasza:
Mi is a Rossmanos Babydream pelust használjuk,olyan mint a Liberó csak jóval olcsóbb(2100ft/50db),én is kipróbáltam a Lidl pelust,de nekünk csak a kis méret vállt be a nagyobb méretnél csupa pisi volt a fiam:(.6hónapos és 8400g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!