Járásegítőt, de milyet? Milyet használtok, ami bevált? (linkeljetek is légyszi)
Nekünk is Tescos volt. Imádta a kisfiam.Ezzel maga érzi, hogy mennyire bírja terhelni a kis gerincét. Szemben azzal, hogy én "sétáltatom", amikor én tertom, és nem ő maga tartja magát. Ezáltal ő nem érzi, hogy mennyire bírja magát tartani. Nagyon szerette rajta a játékokat, stabil, nem indul meg a gyerkőccel (járólapos a lakás, meg laminált padló, csak a háló szoba szőnyeges). Na, meg én se fáradok el, nem szakad le a derekam. Nagyon okos találmány.
Ha már ennél a témánál tartunk, én bébikompot nem vennék, az nagyon káros lehet.
Nekünk chicco van. Fékezhetőek a hátsó kerekei, hogy ne lóduljon meg vele a gyerek elsőre, amíg meg nem tanulja tolni.
Ugyanis arra számíts (ezt én sem tudtam) hogy mikor először tolja nem nehezedik rá a a súlyával és meglódul vele... Amikor meg már tud járni és ránehezedik,hogy ne szaladjon ki alóla a járássegítő, akkor meg már inkább játéknak jó.
Tehát funkciójában nem olyan jó mint hittem. De persze ÉN IS AKARTAM VENNI!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!