Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós kisfiam először kóstolt...

4 hós kisfiam először kóstolt ma barackot.2 kanál után éktelen üvöltésbe kezdett, ami még most is tart. (kb fél órája) Mi lehet a baj? Almát már egy hete eszik.

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy már nagyon éhes volt amikor kináltad? Mert nálunk akkor van ez a nyügösség, elöször én is azt hittem nem izlik neki...mert szivesebben vette volna a megszokott tejcsit :)

Próbáld még meg késöbb, de ha 3-4 kosólgatás után is igy reagál akkor ne eröltesd a barackot. Mi igy vagyunk a s.répával.

4 hós manó anyukája

2009. márc. 16. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet nem szereti a változatosságot és a régi ízt várta. Először ne magába add a barackot, hanem a levéből keverj bele az almájába. Aztán napról-napra egyre több barackot tegyél bele és végül már csak a tiszta barackot kapja. Így nem fog megijedni az új íztől.

Csak anyatejes baba? Mert ha igen, akkor még várhatsz a hozzátáplálással. Ha tápszert kap, akkor próbáld meg úgy, ahogy ajánlottam. Én az elején mindig kevertem bele anyatejet is.

2009. márc. 16. 09:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Almával keverve kapta. Tápszeres baba. Most csináltam neki tápszert, eddig úgy néz ki nagyon éhes volt :)
2009. márc. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!