Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Van egy 8 hónapos...

Mit tegyek? Van egy 8 hónapos fiam, és a férjem hetek óta nem akar hozzámérni.

Figyelt kérdés
Szülés óta sem voltunk sokszor együtt, de azért 2hetente egyszer mindig kerítettünk rá alkalmat. Tegnap megkérdeztem, mi az oka hogy mostanában nem ér hozzám,erre azt mondta h nem tudja összeegyeztetni h anya is vagyok, meg szerető is. Azt mondta h én a fiamé vagyok. Mit tehetek? Nekem nagyon hiányzik a szex, de erőltetni nem szeretném.
2009. márc. 16. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Talán el kellene csábitani!Meg tudod oldani,hogy egy éjszakára vigyázna valaki a babára?Kirittyented magad,főzöl valami fincsit,gyertya,halk zene,szexi fehérnemű...Drukkolok!Amúgy nem egyedi a problémád(sovány vigasz,tudom)!
2009. márc. 16. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia! hasonló helyzetben voltam én is, bár majdnem rögtön a szülés utáni időszakban. ki is borultam rendesen, mert mellette még volt ezer más ami bántott (szoptatás, nem hízik a gyerek, szalad a ház stb).

szóval én összeszedtem magam és egy este, amikor a babám elaludt (és tudtam legalább 2 órát biztos alszik) egyszerűen "kiszolgáltam magam" :)

magyarán én kezdeményeztem a szexet és nem volt pardon. közöltem a férjemmel, hogy vannak szükségleteim (persze mindezt szexi dumába öltöztetve).

nem tudott ellenkezni :) azóta nincs gond az anya-szerető kettőssel.

2009. márc. 16. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
majdnem öt hós a fiam és a születése óta nem voltunk együtt:( a párom nagyon kedves, szolgálatkész, de nem ér hozzám. Még kerüli azt is hogy megpusziljam, bár korábban sem volt az a nyalifali tipus:) szóval nyagyon ossz érzés, tudom mit érzel sajnos! De én ugy gondolom, hogy szeret még és én is őt, ezért csak egymásra találunk:) nálatok is igy lesz, ne aggódj! Ne idegesitsd magad rajta, bőven elég stressz néha a bébigondozás is! Az elöttem szóló" nincs pardon"-módszere viszont megér egy misét!:) ki fogom próbálni, összeszedem a bátorságom, de egy kicsit félek a visszautasitástól. Az igaz, ha nem lépünk, ne várjuk a csodát! Puszi neked !
2009. márc. 16. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!