Mit csináljak? Fogzás probléma!
Figyelt kérdés
esténként felkel,idáig aludt ha este 11kor letettem reggel fél9 9ig de most.. az első rágofogak jönnek alul.felkel fél7 vagy van hogy hajnal 2 körül..nyügös.felsír.parachetamol?mehet neki lefekvés elött?2011. máj. 25. 22:06
1/5 anonim válasza:
Én dentinoxxal kentem be az inyét, ha tudtam hogy nyügős esténk lesz, időnként még viburcol kúpot is felnyomtam neki,ez a kúp nagyon jó!<------ homeopátiás
2/5 anonim válasza:
Chamomilla? Nekünk használ(t).
Vagy ha nem, akkor Nurophen.
3/5 A kérdező kommentje:
külföldön élek és nem tudom mi a megfelelője:Sés csak paracetamol van itthon:S
2011. máj. 25. 23:26
4/5 anonim válasza:
2. vagyok.
Adhatsz neki Panadolt is vagyis paracetamol-t, hátha nektek bejön, nálunk nem használt.
A Nurofen viszont igen! Átaludta az éjszakát, a kg-jának megfelelő teljes adagot adtam, lefekvés előtt fél órával. Nem tudom, mi lehet a neve nálatok de ha bemész gyógyszertárba, azt magyarázd el, hogy IBUPROFEN tartalmú gyógyszert szeretnél gyerekeknek. És megmondod, hogy hány hónapos a babád.
5/5 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat..megkérdezem majd..azért este megint felriadt sírt.kézbe ringattuk felváltva..11 hos és 13 kg-78 cm..kicsit nehéz..a végén beadtam a paracetamolt..altatás közbe is nyüszögött..és félálomba ráncolta a szemöldököét ami szerintem fájdalom..
2011. máj. 26. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!