Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Fogzás probléma!

Mit csináljak? Fogzás probléma!

Figyelt kérdés
esténként felkel,idáig aludt ha este 11kor letettem reggel fél9 9ig de most.. az első rágofogak jönnek alul.felkel fél7 vagy van hogy hajnal 2 körül..nyügös.felsír.parachetamol?mehet neki lefekvés elött?
2011. máj. 25. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Én dentinoxxal kentem be az inyét, ha tudtam hogy nyügős esténk lesz, időnként még viburcol kúpot is felnyomtam neki,ez a kúp nagyon jó!<------ homeopátiás
2011. máj. 25. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Chamomilla? Nekünk használ(t).

Vagy ha nem, akkor Nurophen.

2011. máj. 25. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
külföldön élek és nem tudom mi a megfelelője:Sés csak paracetamol van itthon:S
2011. máj. 25. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Adhatsz neki Panadolt is vagyis paracetamol-t, hátha nektek bejön, nálunk nem használt.

A Nurofen viszont igen! Átaludta az éjszakát, a kg-jának megfelelő teljes adagot adtam, lefekvés előtt fél órával. Nem tudom, mi lehet a neve nálatok de ha bemész gyógyszertárba, azt magyarázd el, hogy IBUPROFEN tartalmú gyógyszert szeretnél gyerekeknek. És megmondod, hogy hány hónapos a babád.

2011. máj. 26. 00:54
 5/5 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat..megkérdezem majd..azért este megint felriadt sírt.kézbe ringattuk felváltva..11 hos és 13 kg-78 cm..kicsit nehéz..a végén beadtam a paracetamolt..altatás közbe is nyüszögött..és félálomba ráncolta a szemöldököét ami szerintem fájdalom..
2011. máj. 26. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!