Este tévéztek alvó babátokkal egy szobában?
én tévézek, bevallom nappal is megy néha.
Semmi baja tőle!
szia
mi egy szobában vagyunk a kislányommal
születésétől kezdve megszokta ( megszokattam ) vele hogy
zajban aludjon.
így nem zavarja a tv és a zaj.
ha elalszik felőle bomba is robbanhat :)
szerintem érdemes így szokatni a babákat
mert milyen rossz az ha egy padló reccsenésre is felébrednek..
bár van kivétel olyan baba aki csak tényleg csendbe tud elaludni és pl koromsötétben..
na jól eltértem a tárgytól... :)
1 szobában van a nappali, az étkező, a mi, és a babánk hálója....szóval nézünk TV-t miután letesszük.Mivel 8körül kerül ágyba, az azért nagyon korai lenne, ha mi is lefeküdnénk.
Amúgy nappal is megy nálam a TV, fél füllel hallgatom, ha megy valami, vagy ha jól eljátszik nézem, vagy zene megy a DVD-ről(kép nincs hozzá).Ez akkora baj?Vagy mindenki tök csöndben van egész nap?Mármint beszélek természetesen a babámhoz, de nem jártatom a szám egész nap, és megkukulnék, ha nem menne semmi...a másik meg, hogy nap közben, mikor alszik direkt megy valami, mert ha mondjuk takarítok, akkor egy hirtelen hangtól felkelne, viszont ha van egy "alapzaj" akkor nem kel fel.Nem tudom máshogy megoldani, túl pici a lakás....
5 hónapos koráig velünk aludt,így ment a tv,de napközben is,így nem zavarta. De utána valami miatt,éjszaka nem tudott úgy aludni,hogy szólt a tv,így kapott külön szobát. Napközben semmi gond nincs, szól a rádió, én csörgök zörgök a koynhában és alszik, de este kell neki a csend. Pedig nem szokattuk hozzá, de ő igénylete így!!
Amióta külön szobába alszik 1,5 hónapja csak enni kel fel, előtte volt,hogy 10 alkalommal is felébredt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!