Mikor hagytátok/hagyjátok el a reggeli, és lefekvés előtti tejitalt?
15 hónapos babám 3 napja nem fogadja el, vagy csak egy kortyot iszik belőle.Mi már áttértünk a rendes tejre, így kakaót szokott inni.
Pedig szerettem volna, ha ez a jó szokás még hosszú hónapokig megmaradna.
tejital
??
juliusban leszünk 3,minden reggel és ete megiszik 3dl tejet.Fürdés után öltözés,be az ágyba ott megissza és alszik.
Nem tudom miért kéne elhagyni, nem baj ha iszik,miért lenne az ,ártani nem árt az biztos.
Az enyém le se tudna feküdni ha nem inna.
Pont ez az, én sem szeretném, hogy elhagyja a lányom.De napok óta nem kell neki.
Viszont a rokonságba 2 baba van, és mind a kettő másfél-2 éves koráig ivott reggel és este.Ezért gondoltam, hogy egyszer abbahagyják...
Szia
Az én lányom nem szereti sem a kakaót sem a sima tejet.
Epres vagy banános italport szoktam (nesquik)neki venni és azt imádja!
Próbáld ki lehet az jobban csúszik majd neki.
Köszi!
Végül is akkor lehetséges, hogy nem is a tejivással van gondja a babámnak, hanem csak unhatja a kakaót?
Édesanyám is tanácsolta a karamellás tejet, mert én kis koromban azt kaptam, de kipróbálom az epres tejitalt is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!