Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsid van? Színnel...

Milyen babakocsid van? Színnel együtt.

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ki mennyire ad a színekre, típusra. vásárlás előtt állok még.
2011. máj. 24. 20:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

A lányunknak Stokkét vettünk,piros színben.

Mi nagyon szeretjük,bár nem a legolcsóbb,az már biztos.

2011. máj. 24. 20:33
 2/29 anonim ***** válasza:
Concord neónk van xenon kékben! De kislányunk van!De nekem ez tetszett a legjobban! :)
2011. máj. 24. 20:34
 3/29 anonim ***** válasza:

Kék Chipolino Futura VIP (kisfiúnak lett véve)

[link]

2011. máj. 24. 20:35
 4/29 anonim ***** válasza:
Bergon 2dx,narancssárga-drapp párosításban.
2011. máj. 24. 20:35
 5/29 anonim ***** válasza:
Anmar Hilux, drapp színben. Én rózsaszínt akartam, de a férjem közölte, hogy ő azzal nem megy sehová. :D
2011. máj. 24. 20:36
 6/29 A kérdező kommentje:
első 3 szuper, és a színek.... ilyesmiben gondolkodtam én is.
2011. máj. 24. 20:37
 7/29 anonim ***** válasza:

Hát nekünk "csak" egy Raf Pol kocsink van. :) Bordó-rózsaszín

Kislányomnak és nekem is tökéletesen megfelel.

[link]

2011. máj. 24. 20:39
 8/29 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen babakocsit kaptunk most a kislányunknak.

2011. máj. 24. 20:41
 9/29 anonim ***** válasza:

Nekünk is stokke volt , bár lila

Most kisfiúnk van Bebe confort Élea szettet vettünk neki óceán kék szinben

2011. máj. 24. 20:44
 10/29 anonim ***** válasza:

Raf Pol King, virágos-kék.

Nagyon szép, belül mintás, így érdekes a babának, az enyém nagyon szereti nézegetni, elvan benne. ;)

Van hozzá szúnyogháló, esővédő, pelenkázótáska, benne ilyen puhább, nem merevfalú mózeskosár, amire van rácpizározható kis "kupola", hogy abba se süssön be a nap, ha külön abban vinnéd, ha kiveszed a babakocsiból, 5 pontos biztonsági öv van, az elejére a kocsinak kétféle rész tehető fel, egy zárt, illetve van egy klasszikus, "lábkidugós" fajta nyárra, meg ha már ül, lábtartó is van egyébként.

Van kémlelőnyílás a tetején, a kupolája hátulján táskaszerűség (ez nem levehető, ha felhajtod, hálós rész van alatta, melegben nagyon jól szellőzhet ezáltal a fekvőrész, nem fülled be a baba.

4 vagy 5 fokozatban állítható a fekvőrésze, vízszintesig lemegy.

A kupolája aljához hozzá lehet cipzározni egy részt, ami által zártabb, védett lesz teljesen a hátsó része (ahol a hátsó táska alatt a szellőző van, arra), ez hidegben, szélben nagyon praktikus.

Az egész kocsi elejére ráhúzható zsák is van télre, illetve a mózeskosár is "lecipzározható" nyakig, de le is tudod cipzározni róla teljesen azt a részt.

4 nagy kereke van, rugósak, így bukkanóknál nem huppan akkorát a baba, van bevásárlókosár része alul, elég nagy, sok minden belefér.

Fényvisszaverő csíkok is vannak rajta, illetve sok zseb, a kupolán 4, illetve a zárt első részen is van egy, pl. telefonnak nagyon szupi tároló.

Mindkét irányból tolható a babakocsi, a tolókar állása, magassága állítható, a babakocsi összecsukható.

Nagyon kellemes, jó babakocsi, kellemes tolni, kényelmes a fogása, a kerekek nem bolygósak, de tapasztalataim és a hallottak szerint sok bolygókerék csak bajnak jó, mert nem feltétlen arra megy, amerre kéne, simán tolható ez is.

Egy hátránya, hogy elég nehéz, elvileg 16kg, tehát ha sokat kell egyedül tömegközlekedned nem alacsonypadlósakkal, vagy sok lépcső..., akkor nem jó.

Liftekbe befér, miénk elég kicsi, de beférünk.

Remélem, tudtam segíteni.

Házhoz szállítással került 37 000Ft-ba, 2 éves jótállás van rá.

Bolygós változat is van, az valamivel drágább, talán 5000Ft-tal.

[link]

2011. máj. 24. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!