Mennyit nő a babák fejkörfogata? Kicseréltessem a sapkát?
Figyelt kérdés
Most 3 hónapos kisfiam fejkörfogata 40cm. Kaptunk egy kalapot, amire 43cm van írva (de ahogy lemértem megvan az 44 cm is). Bele fog nőni még az idén, vagy esetleg jövő nyáron jó lesz(akkor lesz 15 hónapos)? Nem szeretnén ha télen lenne jó rá a nyári kalap! Kicseréltessem kisebbre?2011. máj. 24. 13:55
1/5 anonim válasza:
Szintén 3 hónapos. Vettem kb. 3 hete egy 43-mas sapit neki. Már ki is nőtte... Most ráadtam egy 46-os kendőt, az még nagy neki, de már nem is annyira. Szóval szerintem ne cseréltesd ki semmiképp.
2/5 anonim válasza:
Ne cseréltesd ki! Ilyenkor még gyorsan nő a fejük, egy évesen átlagosan 47 cm körül van.
3/5 anonim válasza:
Nagyjából havi 1 cm-t nő a fejük. Én minden hónapban mérem, mert már 6 hónaposan benőtt a kutacsa és azt mondta a doki, ha havi 1 cm.t nő, akkor nincs gond.
4/5 anonim válasza:
szintén 3 hónapos,40-es buksival, mi42-es kis kalapot hordunk és jó neki...bele fog nőni... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor várom, hogy jó legyen!
2011. máj. 24. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!