Olcsó jó játékokat hol szoktátok venni? Formabedobosból melyik jön be nektek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 15:11
1/5 anonim válasza:
www.teszvesz.hu én itt szoktamés jó dolgokat lehet kifogni akár pár száz forintél nézz körbe szerintem
2/5 anonim válasza:
Szia. Nem tudom merre laksz, de azért leírom. Az Auchanban van most egy guruló teknős, nyolc bedobbható elemmel. 300 Ft! Én akciósan 100 Ft-ért vettem. Ez inkább nagyobb babáknak való, mert nem túl nagyok az elemek. Felügyelet mellett viszont jót tud vele játszani a baba.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Dunakeszin van ez az Auchan.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekünk az FP-s játékok váltak be. És a nagy kedvenc a sütifaló bödön. Mi a Régióban vettük színte az összes játékot és minegyik FP-s. Igaz hogy nem olcsó újonnan, de gondolom találsz használtan a tesz-veszen, vagy a Vaterán. Nekünk az elsődleges szempont, hogy bevizsgált legyen és készségfejlesztő.
5/5 anonim válasza:
Én Fisher Price játékokat vettem használtan a teszvesz-en. Ezeket mind élvezi a babám, aki mostmár inkább kisgyerek (elmúlt egy éves). A formabedobós csigát, az ugráló zebrát, a három egymásra rakható kockát, meg a húzhatós-zenélős-beszélő-kék-talán macit imádja. Vettem más, olcsóbb kategóriájú játékot is, de ezek valamiért nem annyira foglalják le. Egyébként sosem szoktam ragaszkodni márkákhoz, meg nem megye reklámok után, de a játékok terén kénytelen vagyok elismerni, hogy ez a márka minden mást vert nálunk. A teszveszen nagyon jó állapotban sikerült ezeket beszerezni, mert újonnan biztosan nem tudtam volna ezeket megvásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!