Mit csináljak? Kislányom szeme váladékozik. (8 hetes) Voltunk már dokinál is, kapott szemcseppet, de nem igazán múlik neki!
Műkönnyes vagyok! A műkönny segített nekünk, az átmosta neki rendesen, semmilyen antibiotikumos/gyógyszertári szemcsepp sem segített,vagy csak rövid ideig. hidd el nagyon sokat kipróbáltunk. Műkönny egy steril víz szerűség(gondolom én), mert ha könnycsatorna szűkülete van, akkor a folyamatos mosással, anyatej csepegtetéssel( ez is jó), az a pici hártya ami elzárja a könnycsatornát kinyílik, vagyis a sok víz átmossa/kimossa.
Próbát megér...
Köszönöm szépen mindenkinek!
Megpróbálom ezt a műkönnyes dolgot.Hol lehet azt venni?Gyógyszertárban?És mennyi kb?Az anyatej nem bántja a kis szemét?Nem károsítja meg ilyenek?
Nekem a gyerekorvos írta fel, nem emlékszem mennyi de pár száz forint( 200-300), de lehet, hogy annyi sincs.
Anyatej is nagyon jó, az is steril, én is csepegtettem. Szemész is mondta. Nyugodtan csepegtess neki! Jobbulást! :-)
Szia!
Okés,ezt fogom csinálni!
Köszönöm a segítséget!!!
Anyatejet kipróbáltam én is.
Jó volt szuper kb fél napig csak sajna.
Lehet hogy nálunk nagyobb volt a "dugulás", mert nem usztuk meg az átmosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!