Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldjátok meg az autóban...

Hogyan oldjátok meg az autóban való utaztatást?

Figyelt kérdés
Nem légkondis az autónk, de az ablakot sem merem nagyon leengedni,nehogy huzatot kapjon.Kivéthetetlen, hogy egész nyáron ne vigyük sehova.Amikor még nem voltak ilyen melegek, elmentünk kb. 40 km-es útra és mire hazaértünk teljes ruhatár csere kellett, mert annyira leizzadt.
2011. máj. 24. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:

simán lehúztam a ablakot nem kell nagyon elég kicsit csak 2-3cm

és nagy melegben csak pelus volt rajta és egy textilpelus alatta és az ablakokra vettem árnyékolót

és többször megálltunk szellőzni :-)))

huzat ellen ott a sapi / amugy szélben sem viszed sétálni ???

2011. máj. 24. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is lehúzom az ablakot. Mi baja lesz?
2011. máj. 24. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
MI a régi módszert alkalmazzuk. A hátsó ablakokra vizes textilpelus van felszorítva (a felső szélét ráhajtod az ablakra és úgy húzod fel). Az első ablakokat résnyire nyitjuk, csak annyira, hogy menjen a vizes pelusra levegő.
2011. máj. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!