Mikortól lehet pár csepp citrom levet tenni a baba vizébe?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kislányom. A vizet alapból nem nagyon issza. Tegnap a férjem a sörébe citromot csavart, és természetesen a gyerek szájához kellett érintenie a citromlét. A kislányom meg egyből cuppogott, ízlett neki nagyon.
Tehetek a vizébe pár cseppet? Mert akkor íze is lesz, de mégis vizet iszik.
2011. máj. 23. 15:01
1/4 anonim válasza:
nyugodtan, a pár napos piciknek is adnak töményen citromot, amikor nem akar elmúlni a csuklás már a kórházban is
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta mindkét gyerekemnél a gyerekorvos, hogy NEM SZABAD citromlevet adni a babáknak, mert allergizálhat. (Egyébként a csuklástól semmi baja nem lesz egy babának, nem értem miért szoktak citromlevet adni nekik ez ellen.)
Tápszeres, ezért adsz neki vizet inni? Nem lehet, hogy nem szomjas, aszért nem iszik vizet?
3/4 anonim válasza:
adhatsz de után pár npig figyeld, hogy nem lesznek-e pöttyök a testén mert a citrusfélék allergizálhatnak. na meg persze a pocakfájásra figyelj mert ugye savas a citrom, ha minden ok akkor biztos nem fog ártani pár csepp citrom!
4/4 A kérdező kommentje:
Tápszeres. Szomjasnak szomjas, mert a teát megissza. Csak szerintem a víz sokkal jobban oltaná a szomját, mint a tea.
2011. máj. 23. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!