Nagyon meleg szobában, (29 C°) mit adjak a hat hetes babámra?
Még a rövid ujjú bodyt is soknak találom.És szegénykén látszik hogy melege van...:(Ti hogy vagytok vele?Mit adtok a babátokra ilyen nagy melegben?
késő délutáni sétákhoz mibe öltöztetitek a babátokat?
Teljesen tanácstalan vagyok.:(
jaj szegény babuci..
hát figyelj ha olyan meleg van SEMMIT
egy pellus és kész
ha meg viszed sétálni késő délután és még jó idő van
egy rövid ujju body és kis zokni
bőven elég
esetleg sapi hogy mégse fázzon meg a feje.
nem kell túlöltöztetni meleg van :)
minden jót a kis angyalnak
14 hós kislány anyukája
Én is így gondoltam...:)csak egy szomszéd anyuka mondta hogy semmiképpen nem szabad csupaszon hagyni,mert még ilyen melegben is megfázhat.Hiába mondtam neki hogy amikor leveszem róla a ruhát rögtön abba hagyja a nyöszörgést.Azért ha elalszik a kiságyban terítek rá egy pelust.Vagy az sem kell?Tényleg nagyon meleg van az egész lakásban.
Köszönöm a választ!
Látom megérkezett a textil pelus kérdésre is a válasz!:)
Köszönöm szépen!
első vagyok
ha lefekteted tényleg érdemes egy pelenkával
betakargatni mert hiába meleg van,
ha alszunk biztos te is észrevetted, hogy jobban fázunk
nem mozgunk a szervezetünk nyugodt állapotban van nincs mitől kimelegedni
nahát ez a kisbabáknál is így van.
ne idegeskedj tégy belátásod szerint :)
Szia! Tavaly mi is így jártunk, mikor született a kislányom (Júliusban, az utcán 37 fok, a lakásban 34, mikor haza hoztuk.) Csak egy pelus volt rajta, alatta egy textil pelenka és textil pelenkával is takartam be. Estére kapott egy rövid ujjú body-t és egy vékony, hosszú ujjú hálózsákot.
Délutáni sétához - pl mostanában, 25 fok körül egy pamut, vékony nadrág, plusz body, vékony sapka, tartalékba viszek egy vékony felsőt, takarásnak textil pelenkát.
Ne aggódj, csak a kezedet nehéz! De tényleg!
Köszönöm a nyugtatást remélem idővel belejövök ebbe az öltöztetős dologba is!:)
Mindenkinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!