Hogy csináljam a csípőtornát a babámnak? Nem oko
Voltunk ma az ortopéd orvosnál, aki azt mondta hogy mivel kötött a csípője a 6 hós kislányomnak tornáztassam. Eddig is tornáztattam, ameddig engedte a lábát széttenni. Csak hát ez kevés, ezzel nem oldok meg semmit azt mondta a doki.
De nem merem szétfeszíteni a lábát! Félek, hogy gondot okozok a babámnak ha nem jól csinálom. Vagy ezt nem lehet elrontani.
Igen, eleinte utálják. De erőltetni kell, különben nem használ. Nyomd fel egészen a hasához mind a két lábát behajlítva, aztán a bokájánál fogva húzd szét, majd le. Békaúszásnak mondják. Ha jól csinálod, akkor pukizni is fog tőle, a hasának is jót tesz.
Szerintem az időpont sem mindegy. Ha nagyon álmos, nem lesz együttműkődő, ha evés után csinálod, bukni fog tőle. Nézz a szemébe, és énekelj neki közben, játéknak kell felfogni! Nekem azt mondták, hogy napi 5-ször csináljam, de kb. 2-3 alkalommal csináltam, már attól is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!