Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiam holnap tölti a 8 hónapot....

Fiam holnap tölti a 8 hónapot. Mit adhatok már neki?

Figyelt kérdés

Tehát itt sokszor olvasom,hogy bolti joghurt,de abból is milyet?

Túró?

Sajt?

Túró Rudi?

Stb....????

Tanácstalan vagyok,első baba,nincs igazán senki akitől komolyabb,nyomatékos választ kapnék.

Eü-s anyukák,dolgozók válaszát is szívesen várom.És még a további hasznos tippeket.

2011. máj. 22. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

remélem itt megtalálod a válaszodra a kérdést :)

14 hós baba anyukája

2011. máj. 22. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ezeket adom:

Danone natúr joghurt ( teszek bele gyümölcsöt. Leginkább banánt.)

A túró először átcsapta. Krémtúrónak csináltam meg. Joghurttal, pici cukorral krémesre kevertem. Tehetsz ebbe is gyümölcsöt! (Bakony márkájú túrót veszek)

Sajt: főzelékbe reszelek trappistát(Tolle, Mizo). Kenyérre Medve tömlős sajtot kenek.

Túró Rudit nem igazán adok neki, attól többet ér a házi krémtúró (szerintem).

2011. máj. 22. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Reszelt sajtot a főzelékbe teszek időnként. Én a Drávatej márkájú natúr joghurtot veszem, mivel azt nem tejporral készítik, hanem tej és joghurtkultúrából. Egyébként a Tescoban veszem, mert máshol nem láttam. Édesebb gyümölccsel, mint pl. banánnal összeturmixolva, ízesítés nélkül is isteni finom. Túrót a Sparba vesszük a nemzeti színű csomagolásút, 5-10 dkg-t összeturmixolok meggyel, vagy almával, vagy szilvával (fagyasztott, ha nincs éppen szezonja), de vegyes gyümölccsel is készítheted, sőt a bolti üveges gyümölcsbe is. Felesleges cukrozni, ha meg édesebbet szeretne a babád, egy kis banánnal édesítsd. Csokit semmiképpen se adj neki, még akkor sem, ha túró van a közepében.
2011. máj. 22. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!