Hogy szállítható 7 hónapos baba repülőgépen? És 3 éves?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 15:48
1/7 anonim válasza:
Én nem javaslom a 7 hónapos babával való repülést. A szomszédunk kislánya konkrétan süket lett, mert a kis dobhártyája nem bírta a hirtelen nyomásváltozást le és felszálláskor. Semmi baj, azóta már ültettek be neki beépített hallókészüléket. De ők meg akarták mutatni a falunak, hogy el tudnak menni külföldre nyaralni. Ha csak nem életbevágóan fontos, én kihagynám.
2/7 A kérdező kommentje:
1700 km-t utazni 2 kicsivel nem hiszem, h jó ötlet lenne a nyár kellős közepén. Egyébként Világbajnokságra utazunk. És elég nehéz részt venni rajta, ha nem vagyok ott....
2011. máj. 21. 16:20
3/7 anonim válasza:
7 hónapos az öledben ülve, a 3 évesnek pedig ha jól tudom, már külön jegyet kell venni, és külön ülésben ül. De nem árt megkérdezni a légitársaságot.
4/7 anonim válasza:
Ölben,hordozóban/autósülésben utazhat melletted:) Ha szopizik akkor állitólag jó nekik ha szopiznak s nem dugul be a fülük. (nem tudom milyen mert én se repültem meg soha 25évem alatt)
5/7 anonim válasza:
Nekem az ölemben volt a 7 hónaposom.
6/7 anonim válasza:
Az én 7 hónaposom is az ölemben volt-fel-le szálláskor speciális övet adnak,amivel magadhoz rögzítheted(legalább is a "jobb" légitársaságoknál),a 3 évesemnek már külön jegy kell.A gyerekeim cumiznak,de ha a Tied nem,mondani fogja a stewardess,hogy adj neki inni(a fel-le szállás alatt)
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok:hordozóban akkor utazhat melletted,ha veszel jegyet!Csak ebben az esetben jogosult külön ülőhelyre a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!