Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hetes kisfiam mindig felfelé...

9 hetes kisfiam mindig felfelé néz. Csak ritkán lehet vele szemkontaktus. Nagy gond ez?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

ennyi idősen szerintem nem gond

ha jól tudom még nem is látnak rendesen még

nekem a babám olyan 3 hónaposan kezdte el keresni a tekintetet addig nem érdekelte, inkább olyan ami jó színes és mozog :-)

2011. máj. 20. 22:27
 2/4 Maxima ***** válasza:
Mennyire felfele? Epp 2 hete beszelgettem errol a vedononkkel hogy a babucim a szemembe nez de utana mar csak mellem nez.Viszont ha arrebb mozdulok kovet a szemevel. Azt mondta hogy olyankor az aurankat figyeli es ez nem gond.
2011. máj. 20. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért 9 hetesen szerintem már kezd látni, kérdezd meg az orvost h ez normalis dolog-e, mert te is csak igy fogsz megnyugodni.De nem hiszem h gond lehet, ne aggodj.
2011. máj. 21. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a mindig, szó szerint mindig? Mert akkor én rákérdeznék a dokitól. Múltkor volt valamelyik Discoverin ilyenről hogy nem tudták mi a baja a babának mert mindig felfelé néz, olyan mintha felfele beakadt volna a szeme.

De ha csak annyi hogy nem néz a szemedbe azon ne aggódj, az még ilyenkor normális.

2011. máj. 21. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!