Hogy menjek vissza dolgozni ha 4-kor zár az ovi és a suli napközije is?
Figyelt kérdés
Bp-től 30 km-re lakunk.Valószínűleg Pesten fogok állást találni,de nekem kocsival is 1 óra míg odaérek.Tehát reggel el kéne indulnom 1/2 7-kor,hogy 8-ra odaérjek valahova.Viszont kislányomat a suliba csak 3/4 8-kor engedik be,addig ott állnak a suli előtt hóban,fagyban,esőben.Kisfiam az ovit szintén csak 1/2 8-tól veheti igénybe.Hogy tudok így elmenni dolgozni 8 órában?Ti hogy csináljátok?2011. máj. 20. 21:48
11/11 anonim válasza:
Hát igen,ez jó kérdés.Én vidéken lakom,itt 7.30-tól van suli,ovoda 7-től.
De a lényeg,hogy délután 15.15.-kor vége a sulinak és ,ha 15.30.-kor megyek az oviba a lányért,már csúnyán néznek,és gyerek már szinte nincs is ott.
Én még itthon vagyok a másfél éves kisfiammal,de pár év múlva mi lessz azt nem tudom,segitség szintén nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!