Mire figyeljek babakocsi vásárláskor?
mennyit tudsz rákölteni???
mert 50 rongy körül már pl. kapsz baby pointot (mózeses mélykocsi). az tük jó.
Mindenképp mély kocsit vegyél,amit vízszintbe lehet lefektetni,de azért 3-4 féle ülőtámasza is van.Nekem nagyon fontos tényező volt,hogy a gyereket szemből tudjam tolni,ha berepül pl.egy méh azt lássam,ne csak hátulról lehessen.
Nem muszály újat venned,a használtak közt is vannak megkíméltek.
Nekem Symbaba kocsim van, imádom.
Attól függ, h milyenek a terepviszonyok.
Ha rossz az út, akkor fix kerekűt érdemes venni, minél nagyobb kerekűt.
Ha jó az út, akkor remek a bolygósítható, mert könnyebb vele fordulni, irányítani.
Ha őszi-téli baba lesz, mképpen figyelj a kocsi szélességére, a gyereknek vastag öltözékben is kényelmes legyen.
Több funkciósat vegyél. (Az enyém csak kétfunkciós, mert a mózest feleslegesnek tartom, hordozót pedig külön vettünk, de vki mindkettőt használja, praktikus lehet a kocsival megvenni.)
Legyen fordítható a tolókarja és több pozíciós a háttámlája.
Ha egy mód van rá, legyen esővédője, lábzsákja, esetleg pelenkázótáskája.
A rugózás is nagyon fontos, meg a súlya, ha sokat kell cipelned.
És persze az összecsukhatósága is lényeges lehet, ha pl autóval is közlekedtek.
Én egy oldalon találtam olcsón babakocsikat, ezt mindig le szoktam írni (nem a reklám miatt), az én kocsim pl 20 ezerrel olcsóbb ezen az oldalon, mint nálunk a bababoltban volt.
A másik jó hely, ahol érdemes vásárolni:
Ezen kívül március 22-én a BNV-n lesz bababörze, oda is érdemes kinézni, ha Pesten v a közelben laksz.
Ha használtan akarsz venni, akkor érdemes börzézni, vagy kinézni a bababoltban egy szimpatikus kocsit, majd a neten körülnézni. Olcsóbban megkaphatod használtan, vagy újonnan is, ha szemfüles vagy!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!