Mi jobb? fozni vagy alufoliaban parolni a sutoben a krumplit a fozihez?
Figyelt kérdés
ti melyiket csinaljatok?2009. márc. 14. 08:51
1/2 anonim válasza:
Én főzöm.
Bár lehet, h alufóliában párolva kevesebb vitamin válik ki, ezt nem tudom. Azt viszont igen, h ha az alufólia fényesebb felét teszed kívülre, és a tompa oldala van belül, az alumínium beszivárog a kajába.
Talán héjában főzni a legtutibb. Akkor a vitaminokból is több marad.
2/2 anonim válasza:
Szia!Az előző válaszhoz annyit fűznék hozzá,hogy a héjában való főzéssel az a baj,hogy nem tudod a főzővízzel higitani a főzeléket csak sima forralt vízzel,anyatejjel vagy tápszerrel. De amúgy főzve és sütve is ízletes a krumpli+ pici só.Később majd lehet pici fűszer is + kicsi joghurt.
Boldog babaázást.
9 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!