A te babad is megijed hangoktol? Mit lehet tenni? Kinovi?
Figyelt kérdés
Ha setalunk,es elmegy mellettunk 1 szirenazo mento,vagy rendorauto,uvolteni kezd.Ma a delelotti setanal 1 kislany hajolt at a kocsijabol,es visitott egyet kisfiam arcaba,mondjuk ertheto,hogy megijedt szegenykem,engem is varatlanul ert(mondjuk az anyjat megcibaltam volna,mart csak nevetett,ahogy a fiam orditani kezdett).
De ha videot keszitek rola,pl.olyat,amin kiabal,visongal,es egyutt nezzuk vissza,akkor is keservesen sirni kezd.
Ma itt volt egyik baratnom 6 honapos lanykajaval,es ahanyszor visitott a kiscsaj,az en fiam annyiszor kezdett el keservesen sirni (ugy 15-20 alkalommal kb.).
Mit tehetnek szegenykemmel,hogy szokja az ilyen hangokat,es ne sirjon folyton meg a sajat hangjatol is?
7 honapos...
2011. máj. 20. 13:44
1/3 anonim válasza:
Éppen olyan korszakban van, amikor élesedik a hallása. Több ilyen korszak is van, és mindegyik elmúlik (1 éves kor körül megint lesz ilyen.) Nem tudsz tenni semmit, meg kell ilyenkor nyugtatgatni, mást nem tudsz csinálni.
2/3 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen volt ilyen idős korában, ugyanezeket produkálta. Elkeseríteni nem akarlak, én is remélem, hogy kinövi idővel, de most 14 hónapos és még mindig ilyen.
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg minél többet közösségbe vinni,hagy szokja de természetesen ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!