Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A te babad is megijed hangokto...

A te babad is megijed hangoktol? Mit lehet tenni? Kinovi?

Figyelt kérdés

Ha setalunk,es elmegy mellettunk 1 szirenazo mento,vagy rendorauto,uvolteni kezd.Ma a delelotti setanal 1 kislany hajolt at a kocsijabol,es visitott egyet kisfiam arcaba,mondjuk ertheto,hogy megijedt szegenykem,engem is varatlanul ert(mondjuk az anyjat megcibaltam volna,mart csak nevetett,ahogy a fiam orditani kezdett).

De ha videot keszitek rola,pl.olyat,amin kiabal,visongal,es egyutt nezzuk vissza,akkor is keservesen sirni kezd.

Ma itt volt egyik baratnom 6 honapos lanykajaval,es ahanyszor visitott a kiscsaj,az en fiam annyiszor kezdett el keservesen sirni (ugy 15-20 alkalommal kb.).

Mit tehetnek szegenykemmel,hogy szokja az ilyen hangokat,es ne sirjon folyton meg a sajat hangjatol is?

7 honapos...

2011. máj. 20. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Éppen olyan korszakban van, amikor élesedik a hallása. Több ilyen korszak is van, és mindegyik elmúlik (1 éves kor körül megint lesz ilyen.) Nem tudsz tenni semmit, meg kell ilyenkor nyugtatgatni, mást nem tudsz csinálni.
2011. máj. 20. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen volt ilyen idős korában, ugyanezeket produkálta. Elkeseríteni nem akarlak, én is remélem, hogy kinövi idővel, de most 14 hónapos és még mindig ilyen.
2011. máj. 20. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg minél többet közösségbe vinni,hagy szokja de természetesen ne erőltesd!
2011. máj. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!