Mennyit és mikor eszik 9 hónapos, az egyébként csak ANYATEJES babátok?
Enyém:
reggeli 7.15: anyatej
tízórai 11.00: gyümölcs 200 gramm
ebéd 14.00: anyatej
uzsonna 17.00: főzelék 200 gramm
vacsora 20.15: anyatej
Kérem, csak az írjon, aki nem ad tápszert és tejpépet a babájának.
Köszönöm
Szerintem tök jó az etetésed, semmi gond vele. Bár mi már 10 hónaposak leszünk a jövő héten, de én is hasonlóan etetem a kislányomat.
További jó babázást!
Betti válasza:
Szia!
Az én kisfiam 16-án volt 9 hós,így eszik:
-8: anyatej
-11: 140g gyümölcs+anyatej
-14: anyatej
-17: 120-140g húsos főzelék+anyatej
-20.30: anyatej
Ezután alvás reggelig.Persze az időpontokat csak kb. írtam,nem mindig pont így alakul.
Üdv
Hát rend van nálatok, az biztos. :o)
Ennyi idősen nálunk sokkal nagyobb arányban volt anyatej mindkét gyerekemnél. Egyiket rugalmasan, de az órához igazítva szoptattam, a másikat már igény szerint.
A kisebbet a hozzátáplálásban (is) a nagyhoz kellett igazítanom. Szopizott, amikor kért, és emellett fokozatosan egyre többször ültettem oda az asztalhoz. Talán ezért is, de pépes ételt épp kilenc hónapos koráig tudtam csak adni neki, onnantól egyedül akart enni, és csak (puha) darabos ételt. (7,5 hónapig csak anyatejet fogadott el).
Szója és tejfehérje allergia miatt semmilyen tápszert/tejpépet nem kaptak.
Mindkettőt 20 hónapig szoptattam, bár a pici nem magát választotta el, hanem én őt (de ez más téma :o)
Szerintem ha fejlődik rendesen, akkor ez teljesen jó így.
Vagy van még valami más, ami miatt ezt kérdezted?
utolsó válaszolónak: köszi, csak az időpont és a mennyiség miatt kérdeztem
Egyébként mindenkinek köszönöm a választ!
Szia!
Az enyém múlt héten volt 9 hónapos.
6× szopik még (+ esetleg hajnalban).Egy étkezést sem váltottam ki, még csak hozzátáplálok.
1/2 12 -12 között kap főzeléket: nem mérem, de amikor fagyasztom az adagokat, akkor kb.3/4 bébiételes üvegnyi.
17.00 -kor adom a gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!