Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adnátok 6 hetes babátokra...

Mit adnátok 6 hetes babátokra ilyen melegbe?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Most készülünk a gyermekszemészetre. Én rövid ujjú bodyt, nyári ruhát, lyukacsos kis harisnyát tervezek a kislányomra. Sétánál tegnap rövid ujjú body volt rajta és egy vékony rugi. Hét hetesek vagyunk.
2011. máj. 20. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell túl öltöztetni. Én simán rövid ujjú bodyt adnék rá, hozzá vagy vékony naci, vagy ruha harisnyával. Én nem hiszek a "Mindig egy réteggel legyen több rajta, mint rajtad." elméletben. Nálunk a védőnő és a gyerekorvos is azt mondja, hogy ami neked megfelel, az neki is.

Szóval én a kis 3 hónaposomra ma megint rövid nacit adok vagy bodyval, vagy pólóval. Itt már most iszonyat meleg van. :)

2011. máj. 20. 08:34
 3/8 A kérdező kommentje:

3 hósra oké,én is azt adnék

de 6 hetesre nem tudom,tegnap túlöltöztettem,nagyon izzadt,pedig vékony body pamut tippegőbe

2011. máj. 20. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor adj rá rövid ujjút valami nacival, meg egy vékony hosszú ujjút. Aztán azt tutira le is fogod róla venni. De legyen kéznél, hátha kell.
2011. máj. 20. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Rövid ujjú body, hosszú szárú vékony nadrág (amit ha nem süt rá a nap, nincs hűvös árnyék, felhúzol térdig), vékonyabb bokazokni és ha van vékony nagy vállkendőd, azzal lehet egysoron takarni a karját, felső testét ha úgy érzed szükséges; hűvösben 2-3 soron...
2011. máj. 20. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Még most annyira nincsen meleg, adj rá egy vékony nadrágot+vékony fölsőt r.ujjú/ujjatlan bodyval, vagy vékony pamut tipegőt.
2011. máj. 20. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Én bodyt + rugit adtam rá. Én hiszek a plusz egy rétegben.
2011. máj. 20. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
NÁLLUNK TEGNAP MAJD 30 FOK VOLT ÉS ÉN CSAK EGY NAPOZÓT ADTAM A BABÁMRA ÉS SOKAN MEGIS KÉRDEZTÉK HOGY NEM VETKŐZTETTEM E LE NAGYON.MÁS BABÁK MEG BEVOLTAK BUGYOLÁLVA MEG TAKARGATVA ÉN MEG CSAK ÚGY SIMÁN RAKTAM A BABAKOCSIBA.ÉS ÍGYIS CSORGOTT A HOMLOKÁN AZ IZZADSÁG. SZERINTEM GYEKŐC FÜGGŐ IS.AZ ÉN BABÁM NAGYON IZZADÉKONY ÉS HA MELEGE VAN ORDÍT IS.jA ÉS 9 HETES.
2011. máj. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!