Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasmenéstől piros popsira mit...

Hasmenéstől piros popsira mit használtok?

Figyelt kérdés
Elkapott egy vírust. Már ott tart, hogy ülni nem tud. Eddig Sudokrémet használtunk. A Neogranormon sem hat. Egyéb ötlet? 1 éves baba.
2011. máj. 19. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kislányom 6 hónapos volt, amikor vírusos hasmenés után neki is csúnya lett a feneke. A dokinénink merbromint írt fel (ilyen piros lötty, szerintem recept nélkül is kiadják a gyógyszertárban). Minden pelenkacserénél lemostam a fenekét, bekentem ezzel a löttyel, kicsit hagytam száradni , majd bekentem gyógyszertári popsikenőccsel.
2011. máj. 20. 11:20
 12/16 A kérdező kommentje:

A dokinő csütörtökön a következőket írta: 3x3 ml Panadol; 1x10 csepp Cebion; 2x1 amp. Normaflore; 4x1 tasak Smecta.

A fenekére semmit nem adott. De a gyógyszertárban adtak egy Panselmó nevű popsikrémet, ami a mosogatás mellett csodákat tett.

De a hasa még mindig megy. Ha nem múlik, hétfőn megint megyünk.

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 21. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy van a kicsikéd??A fiam ugyancsak 1 éves, és neki 10 napig tartott a hasmenés! Egész bács kiskun megyében rota vírus járvány van, persze hogy elkaptuk!De végre vége!Már azt hittem sosem múlik el4Reméle a babád is jobban van már!
2011. máj. 23. 19:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Javulgat. Most gyógyszertári hasfogót kaptunk. A popsija szép. Már csak háromszor van kaki egy nap, de az is híg. Mi Szabolcs megyeiek vagyunk. Itt még nincs járvány. (elvileg) Egyébként be van oltva rota ellen (de ki tudja hogy hat). Nem tudom mi ez.

Aranyos vagy, hogy érdeklődtél!

2011. máj. 23. 21:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak is hasmenése volt a hétvégén.(ELkapta a hasmenéses-hányásos vírust, ami most divat.)Hipp sárgarépa-rizs italt javasolt a doki (ORS200 van ráírva) napi 2 dl-t.Gyógyszertárban lehet kapni 300 Ft-ért.Sokat segített.Másnapra jól megfogta a székletet.

Mellette krumpli, rizs, sárgarépa, alma, banán volt javasolt.

2011. máj. 24. 12:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt kipróbálom!
2011. máj. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!