Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem nekem ment el az...

Ugye nem nekem ment el az eszem? Amíg nem önálló a gyermek nem hagyjuk itthon felügyelet nélkül, ha beteg és fekszik, ha egészséges, és rohangál, sose.

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 15:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Már vénség, dédunokái vannak:(
2011. máj. 19. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Jessszusom!!! Dehogy ment el az eszed! En sem hagynam meg egy percig sem otthon. En amig wc-re megyek meg addig is a kisagyba teszem mert sosem lehet tudni hova maszik fel es meg a vegen leesik. Amig a konyhaba szaladtam ki egy pohar vizert mar az ulogarnitura tetejen volt a kisfiam (15 es fel honapos). Meghogy otthon egyedul??? Szerintem ez nem szazas. Te jo EG!
2011. máj. 19. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Már bocs, de nem tudom, honnan szalajtották a szomszédnődet.. :-)) Ha egészséges, virgonc, biztos nem hagynám magára épp ezért, ha beteg meg főképp nem.. Önállóságra meg úgyis fogják tanítgatni az oviban. Én eleve aggódós típus vagyok, szóval teljesen veled értek egyet! :-)
2011. máj. 19. 16:38
 14/18 anonim ***** válasza:
8 hetes a lányom, de annyi időre sem hagyom magára, hogy elmenjek zuhanyozni, pedig a kiságyban nem nagyon lehet baja, de az ördög nem alszik. Nem ment el az eszed, ennyi idős gyereknek nem kell önállónak lennie. Tesóm a 7 évesét nem hagyja otthon egyedül.
2011. máj. 19. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt azért Te se kérdezed komolyan, ugye Lanfear? :)

egyébként ha valaki otthon hagyja fél órára a babáit és a szomszéd betelefonál a rendőrséghez, a büdös életbe nem szerzi vissza őket, kiskorú veszélyeztetése miatt eljáárs is indul ellene.

persze, tanuljanak önállóságot, a játszón ne fogd a nagy kezét, a kicsit meg nyugodtan hagyd a földön fetrengeni míg Te pisilsz.

de ahogy ismerem az eddigi hozzászólásaidat, ezzel Te is tisztában vagy :)

2011. máj. 19. 17:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Igazából meglepett a nő, mert eddig azt hittem felelősségteljes nő, dédi. És egy pillanatra nem tudtam hová tenni a dolgot.

Pici megerősítés kellett:)

Amúgy pár pillanat alatt úgy felment a nagy láza:((( Kúpot kellett adni neki, igaz, most a vakolatot is leszedi.

2011. máj. 19. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:

hát bizony ma éppen erre volt példa

elaludt a leányzóm és itt van a mellettünk lévő házba a bolt és míg aludt a rácsoságyában 2 percre leugrottam megvenni az ebédhez amit elfeleltettem.

mire visszaértem még bőven aludt

megis főtt az ebéd

kicsit ideges voltam mi lesz ha felébred és nem talál de nem lett baj.

2011. máj. 19. 18:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmi pénzért sem. Sem betegen, sem egészségesen. Kisfiam 4 hónapos, eszembe sem jutna...
2011. máj. 19. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!