Mikortól adhatok rá csak egy napozót?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos a kislányom, du kb 3-fél5 között vagyunk kint. Ebben a melegben hogyan öltöztesem? Azért még a rövidujjú kevés neki?2011. máj. 19. 13:42
1/5 anonim válasza:
én du 4 előtt nem vinném ki ilyenkor
egy vékonyka hosszúujjú rugi jó szerintem, bár én is most fogom megtapasztalni :)
naptej árnyékban is fontos, a biodermának van újszülöttkortól használhatója
2/5 A kérdező kommentje:
Nekünk "sajnos" indulni kell 3kor a nagylányért bölcsibe
2011. máj. 19. 13:48
3/5 anonim válasza:
nem tudom nálatok hány fok van,de hosszu ujjú rugiban az én fiam megsülne...még rövid ujjúban is...28fok van.ha 25fok van,akkor is rövid gatyót,rövid ujjút adok rá,mint tegnap,akkor is nagyon meleg volt.Szerintem nyugodtam adj rá rövid ujjút,meg rakj be azért egy vékony hosszú ujjút is,meg valami hosszabb vékony nacit adj rá,meg vékony sapi ha fújna a szél.
4/5 anonim válasza:
hogy úgy...hát, én nem vittem még ki nagy melegben, de tényleg, ha viszel kis pulcsit, plédet magaddal, ráteheted, ha fúj a szél kicsit, meg sapit is ugye
5/5 anonim válasza:
Mi délelött voltunk sétálni én már akkor 1 kis napozót,és zoknit adtam rá,meg 1 vékony kalapot,így is melege volt.Vittem 1 vékony plédet,ha esetleg árnyékban hűvös lenne.Én is bekentem naptejjel.Nemrég voltam bőrgyógyásznál.Nekünk a La Roche naptejet ajánlotta.4 hónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!