Feltek-e attol, hogy a kisbabatok felrenyel?
hojjéééé...lányom koraszülött lett, nála pláne előfordult. ha nincs ott anyum, bizony már háromszor is tragédia lett volna. mondjuk ő nem tudott cicizni, fejtem neki.
amikor félrenyelt, és levegőt sem tudott venni anyum gyorsan megdöntötte hogy a kis feje lefelé lógjon és picit veregette a hátát.
a karjára döntötte a babát...én leblokkoltam és aztán a sírás jött rám, volt hogy napokig emiatt nem mertem etetni a saját gyerekemet :( iszonyat volt és nagy lélekjelenlétet kíván. ha több kettőnél akkor pedig hívd a mentőt...inkább feleslegesen jöjjenek minthogy ne jöjjenek és baj legyen!
Lesz még rosszabb is, ha elkezded etetni, sokszor előfordul majd ilyen. Nem kell bepánikolni, ezen minden baba átesik.
Ha látod hogy nagyon köhög, oldalra fordítod, vagy a válladra veszed, és picit megütögeted a hátát. Persze kicsi babánál csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!