Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Feltek-e attol, hogy a kisbaba...

Bettineni kérdése:

Feltek-e attol, hogy a kisbabatok felrenyel?

Figyelt kérdés
Mit kell tenni, ha rossz helyre megy a tejcsi?
2011. máj. 19. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:

hojjéééé...lányom koraszülött lett, nála pláne előfordult. ha nincs ott anyum, bizony már háromszor is tragédia lett volna. mondjuk ő nem tudott cicizni, fejtem neki.

amikor félrenyelt, és levegőt sem tudott venni anyum gyorsan megdöntötte hogy a kis feje lefelé lógjon és picit veregette a hátát.

a karjára döntötte a babát...én leblokkoltam és aztán a sírás jött rám, volt hogy napokig emiatt nem mertem etetni a saját gyerekemet :( iszonyat volt és nagy lélekjelenlétet kíván. ha több kettőnél akkor pedig hívd a mentőt...inkább feleslegesen jöjjenek minthogy ne jöjjenek és baj legyen!

2011. máj. 19. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Lesz még rosszabb is, ha elkezded etetni, sokszor előfordul majd ilyen. Nem kell bepánikolni, ezen minden baba átesik.

Ha látod hogy nagyon köhög, oldalra fordítod, vagy a válladra veszed, és picit megütögeted a hátát. Persze kicsi babánál csak óvatosan.

2011. máj. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!