Mi történhetett a kisfiammal?
Imád úszni, imád fürdeni, azonban kb. 2 hete ha beteszem a kádba, és le kell ülnie, sírni kezd. A víz hőmérséklete sosem túl meleg, nem történt semmi olyan ami indokolná ezt a viselkedést nála. 1 éves.
Arra is gondoltam hogy a pöcőjét bántja a víz, de akkor az uszoda vize is bántaná, nem?
nem tudok válaszolni a kérdésedre. fiamnál pontosan ugyanennyi idősen, ugyanez történt. nem volt hajlandó leülni és végigbőgte a fürdést. előtte is voltak gondjaink, de 1 éves korára már oké volt a fürdés.
nem tudlak biztatni, nálunk 4 keserves hónap volt, mire újra leült és játszott fürdésnél.
első vagyok. nem, nem írtam kérdést.
másodikra.
ketten (apa, anya) ugrál körülötte. később bevetettem Tóbi nevű bábot is.
végül egy sárga dömper lett a nyerő, amelyik "le tudott menni a bányában a habért". és ez volt a nyerő játék. körbe kellett toligálni a dömpert a kád szélén és ahhoz muszáj volt beleülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!