Valahogyan meg lehetne szerettetni a babámmal a tejpépet?
Figyelt kérdés
Az én lányomon kívül van még olyan baba, aki egyáltalán nem szereti?2011. máj. 18. 13:33
11/13 A kérdező kommentje:
Én délelőtt turmixoltam neki őszibarackot, és azt fogom összekeverni az elkészített tejpéppel. Sinlacot szoktam úgy adni a lányomnak, hogy a gyümölcsbe csak úgy por formájában belekeverem. ( Nem eszi meg, ha vízzel felhígítom )
2011. máj. 18. 14:30
12/13 anonim válasza:
Első lányom soha nem ette meg a tejpépet, egyiket sem.
Most a második szereti :)
Próbáltam adni a nagynak is, hátha látja, hogy a pici eszi, úgy elkívánja tőle, de nem, még mindig utálja (most 2,5éves, a pici meg 7hós lesz)
13/13 anonim válasza:
Igen, van. Az én lányom sem szereti. Tettem bele különböző gyümölcsöket, de úgy sem igazán ette. Nem erőltettem. 1 éves kora után megpróbáltam a házi tejbegrízt, de azt is én ettem meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!