Tapasztalatok a mei-tai hordozóról?
Igazából ez érdekelne:
Ez a mei-tai "utánzata"! Rendelt már valaki esetleg innen? Van másnak is "utánzata"? Fele annyiba kerül, mint az "igazi"... Ismerősöm szerint unatkozó anyuka varrja, és ebből akar meggazdagodni, ezért ő nem venne! Nekem viszont nagyon szimpi!
Tapasztalatok?
Lehet, hogy jó. Az én babám utálta a mei-tai-t, kettőt is próbáltunk, nővérem babája és a barátnőmé is utálja. De ez tényleg babafüggő!!!:)
Én azt ajánlom, hogy kölcsönözz vagy kérj kölcsön valakitől egyet, és utána vegyél, az a biztos.
Én Gremese mei tai-t vettem a teszveszen. 7000 forint volt mindössze, és nagyon elégedett voltam vele (zsebbel, zsákkal, fejtámasszal). De most már úgy nézem nem árulja azt az alap mei tait. Viszont van fent használtan a drágább fajta. (Viszont így használtan ugyebár olcsóbb) Ő tutira nagyon jó minőségűeket készít. Én csak ajánlani tudom.
itt van pl ez.
Mégis, szerinted mi az "igazi"?
Nincs igazi. Van egy alapszabásminta, és azt akár te is megvarrhatod odahaza, nem tiltja senki. Kérdés, hogy olyan jó lesz-e, mint azé, aki a saját szabásmintája tökéletesítésével foglalkozik már évek óta, hogy minél kényelmesebb legyen.
Nincs olyan, hogy utánzat. Csak vannak igényesebb anyagból, profin megvarrt, biztonságos mei tai-k, meg olcsó vackok, amiknek béleletlen a pántja, csak 1 vagy 2 réteg anyagból van, könnyen szakadó cérnával, ki tudja, milyen anyagból...
Amit linkeltél, amúgy nagyon jónak tűnik. Nekünk Gremese van, nagyon szeretjük, pedig ő is egy "unatkozó anyuka"... Ismerősöd elég cinikus ember lehet, azt se tudja, miről beszél.
Kötve hiszem, hogy ebből gazdagodna meg. Elég sok alapanyag kell hozzá, plusz a belefeccolt munka, idő... De csak számold ki, hogy te mennyiből hoznád ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!