Levágjam a lányom haját, vagy ne?
Nem lesz sűrűrbb, csak annak fog tűnni, mert mindenhol egyforma hosszú lesz. (már ha úgy vágod)
Attól nem lesz több hajhagymája, mert levágod neki.
Bár én levágtam a lányomnak 9 hósan, nyár előtt nagyon rövidre, mert már csattozni-gumizni kellett volna. Szerintem neki kényelmesebb volt a nyár így. De ez egyénfüggő.
Azt gondolom, ráér megnöveszteni, ha ovis lesz.
Mi kb. 8 hónapos korában vágtuk le először kisfiamnak. Utána sokkal erősebb, vastagabb szálú lett. Hogy ez a nyírástól volt-e? Nem hiszem. Pedig nagyon sokan mondták, hogy vágjuk le neki, és meg fog erősödni a haja. De én inkább úgy gondolom, hogy addigra hagyta el a babahajakat, és jött az igazi haja már. Mindenesetre örülök, hogy "drótosodik" a haja, mert nekünk a párommal igen vékony szálú hajunk van, kisfiamnak meg erős, drótos szálú, bár nem túl sok. Így azért mégis van rá némi esély, hogy talán valamelyik nagymamától örökölte a vastagabb, erősebb szálú hajat.
Tegyetek egy próbát, vágd le neki, sűrűbb nem lesz, mert attól nem lesz több hajhagymája, de talán kicsit vastagodik, erősödik a haja.
Köszönöm a válaszokat, sokan velem egy véleményen vannak. Lehet, hogy egy kicsit megigazítom neki, de tuti nem vágom le teljesen!!!!!
Köszi lányok, szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!