Három nap almaevés után adhatok neki banánt?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos, három napja eszegeti az almát, de annyira fintorog minden kanálnál, mintha kb. citromot adnék neki. (Pedig nekem tök édes az alma) Ma próbaként adtam neki egy falat banánt, annak nem fintorgott annyira. Adhatok eztán banánt, vagy kevervjem az almát a banánnal?2009. márc. 13. 12:49
1/4 anonim válasza:
Mind a 2 hasfogó,adhatsz neki,ha eddig nem volt baja az almától,de figyeld nem lesz-e sírósabb stb.
2/4 anonim válasza:
Az almára akkor már tutti nem allergiás,ha ettől tartanál. Nyugodtan adj neki banánt! Jó étvágyat:)
3/4 anonim válasza:
Nekem pont hogy meghajtotta a kisfiam a banán! Amúgy jóízűen elnyalogatta. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell keverned,bár úgy biztos jobban megeszi az almát is,de valóban mindkettő hasfogó.Nálunk a fél banán evése után másnap csak bogyós kaki van,de szerencsére nem minden baba egyforma.Próbáld ki a banánt önmagában,óvatosan,és figyelgesd,biztos ízlik neki,a banánt ezek a lúrkók nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!