Adhatok "fasírtot" a 10 hónapos lányomnak?
Figyelt kérdés
Nem teszek bele pirospaprikát, se borsot-csak vörös és fokhagymát, sót, tojást és zöldséget (kukorica, borsó, répa) és persze húst. Inkább vagdalt semmint fasírt.
Egyben sütöm meg, nem is olajban.
Adhatok e belőle a majd 10 hónapos lányomnak?
Nem sokat, de ha ízlik neki...
2009. márc. 13. 12:35
1/12 anonim válasza:
Nics agyonfűszerezve,úgy hogy sztem 1 kicsit igen.
2/12 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő egy éves koráig ne adjak tojást.
3/12 anonim válasza:
a tojás a kritikus pontja a dolognak, adtál már neki?
4/12 A kérdező kommentje:
Tojást még önmagában nem.
Csak babapiskótát evett (amiben volt tojás is), attól semmi baj nem volt.
A tojás miatt kérdeztem én is.
2009. márc. 13. 12:41
5/12 anonim válasza:
Ha csak a sárgáját teszed bele, akkor elvileg adhatsz. A fehérjét nem szokták 1 éves kor előtt ajánlani.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont ezen gondolkodtam.
Kihagyom a fehérjét, kétszer annyi sárgát teszek bele.
Köszönöm:)
2009. márc. 13. 12:45
7/12 anonim válasza:
Szerintem is jó ha sárgájával csinálod, főleg ha nem lett tőle baja eddig, de tényleg nagyon keveset adj, mert a sárgája is 1 éve korban fogyasztható elvileg:)
8/12 anonim válasza:
Tojássárgája 9 hónapos kortól adható! Úgyhogy ha azzal készíted, akkor nem lehet baj.
9/12 anonim válasza:
Utolsó-honnan az infó? Én úgy tudom 1 éves kortól! Bocs az offért, csak szeretem begyűjteni az adatokat, hogy tutira menjek, nem biztos, hogy én tudom jól.
10/12 anonim válasza:
Tojássárgáját 10 hósan adhatsz nyugodtan,nekem védőnő mondta,fehérjét nem lehet csak egy évesen adni,de persze az óvatosság nem árt.Jó étvágyat a picinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!